Introductiecursus

Introductiecursus

Om erachter te komen of zweefvliegen echt iets voor je is, kun je bij ons een introductiecursus volgen. Deze cursus bestaat uit 6 lesvluchten verdeeld over 2 dagen. Je vliegt voorin samen met een instructeur, die je laat zien wat zweefvliegen precies inhoudt. Bovendien leer je de eerste stappen van het besturen van een zweefvliegtuig. De eerste les zal voor een groot deel uitgevoerd worden door de instructeur, gaandeweg mag je steeds meer zelf doen.

Tijdens de introductiecursus loop je 2 dagen mee met het vliegbedrijf. Lees hier alles over een typische vliegdag bij Zweefvliegclub Noordoostpolder. Op vliegdagen krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je alles vertelt over het vliegbedrijf, het vliegveld en de veiligheid op de grond.

Per dag maak je ongeveer 3 vluchten. De vluchtduur is afhankelijk van het weer. Omdat er vaak meerdere leerlingen aanwezig zijn, duren lesvluchten maximaal 30 minuten. Regen of harde wind kunnen ervoor zorgen dat een vliegdag wordt afgelast. Er wordt dan een nieuwe dag met je afgesproken.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een introductiecursus volgen? Vul dan het formulier in. Het formulier is hieronder te vinden of via de volgende link: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=q0KysMAK90KESpSlqTLTjW7LfiRW461PgUxYaYE4VvNUM1IzS0dUWEZQT0tYTFBZVkowUUc2N0lQTi4u 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!